Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AGF op de BBQ deze zomer en aftrap vernieuwde Groenteman met Ster traject

Inspiratiedag voor alle AGF-speciaalzaken in Nederland

Tholen - Ondernemen is vooruitdenken. Dus ook al worden er momenteel veelal winterse stampotten gekookt, voor ondernemers van een AGF-speciaalzaak is het goed om alvast over de recepturen na te denken die passen bij het zomerseizoen. Vrienden van branchevereniging ADN zijn ervan overtuigd dat AGF op en bij de barbecue een succesvol thema kan zijn om extra klanten naar de winkel te trekken en daarmee de omzet komende zomer te vergroten. Rondom dat thema organiseert ADN een landelijke inspiratiedag op 13 maart aanstaande. Niet alleen de ADN-leden zijn welkom, alle ondernemers met een groente- en fruitzaak krijgen een uitnodiging in de bus.
 
Inspiratie van vrienden
"Binnenkort vindt er een overleg plaats met de Vrienden van ADN waarbij we afspraken maken over het programma en de verschillende concepten die de vrienden in gedachten hebben", vertelt Sandra Keegel van ADN. "Daarnaast zijn er nog een aantal leveranciers geselecteerd met onderscheidende producten." De inspiratiedag is niet alleen productgericht, het gaat ook om slimme bereidingswijzen en -technieken, concepten, recepten, demonstraties, uitstraling en gemak."
 
Groenteman met Ster
Door alle ondernemers met een groenten- en fruitspeciaalzaak uit te nodigen wil ADN meer winkels ook geïnteresseerd maken om mee te doen met Groenteman met Ster. Tijdens de inspiratiedag is de aftrap van Groenteman met Ster 2018 en geeft ADN uitleg over de vernieuwde opzet. Sandra: "Vanuit evaluaties en door goed te hebben geluisterd naar oud-deelnemers en onze leden, is het traject aangepast en wordt de focus helemaal gelegd op de winkel (presentatie, beleving en uitstraling) en worden service, kwaliteit (inclusief een uitgebreide hygiënemeting) en klantgerichtheid uitgebreid en vakkundig bemeten. We willen dat nog meer groentespecialisten gaan profiteren van het succes van Groenteman met Ster, wat voor veel groentespeciaalzaken is gebeurd na deelname, namelijk meer klanten en meer omzet. Kortom, een beter rendement."
 
De inspiratiedag vindt plaats op dinsdag 13 maart 2018 bij Fruittuin Verbeek (www.fruittuinverbeek.nl)in Oldebroek van 14.00 tot 22.00 uur. Aanmelden is mogelijk via www.agfdetailhandel.nl