Speciale kiwi Valentijn-verpakkingen in Berlijn

Speciaal voor Valentijnsdag brengt het Italiaanse Ceradini Group opnieuw een Valentijnsdag-verpakking op de markt. De verpakking is geheel toegewijd aan het feest op 14 februari en dit concept valt erg in de smaak bij Duitsers. Het zal dan ook te zien zijn tijdens Fruit Logistica in Berlijn.


Bij Fruit Logistica 2017. Van links naar rechts Massimo Ceradini sinistra, Roman Donchenko, Andreia Rusz en Raffaele Fazio

"We verkopen kiwi's over de hele wereld en het evenement in Berlijn is belangrijk voor ons. Vorig jaar verloor de Valentijns-verpakking aan populariteit en daarom willen we het nu in een nieuw jasje opnieuw op de markt brengen. De aantrekkelijke verpakking moet ervoor zorgen dat het de aandacht van de mensen trekt," zegt Massimo Ceradini. Tijdens Fruit Logistica zal het bedrijf aanwezig zijn in hal 2.2, stand A05.De verpakking is versierd met rode hartjes en de slogan 'Happy Valentine's Day'. De kiwi's zijn van het merk Kingkiwi en zijn beschikbaar in dozen van 3,5 en 10 kg."We brengen dit op de markt om meer waardering voor onze kiwi's te krijgen. We weten hoe belangrijk verpakking is en zeker met speciale gelegenheden kan dit een reden zijn om de handel te verbeteren," concludeert Ceradini.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018