Programma AGF Trendcafé 2018 bekend

AGF Trendcafe organiseert komend jaar weer vier bijeenkomsten in het teken van kennis, inspiratie en netwerken. Het (concept) programma van het AGF Trendcafé is bekend. Op de planning staan o.a. een bezoek aan Brussel (maart) met als thema: 'Hoe werkt politieke besluitvorming in Europa?', en een bijeenkomst in het teken van Milieukeur (juni).

AGF Trendcafé
Het AGF Trendcafé is een professioneel ketenplatform en organiseert vier keer per jaar interessante excursies. Deze excursies staan in het teken van ketensamenwerking, voor- en achterwaartse integratie, netwerkverbreding, trendspotting, innovatie en sector-overstijgende inspiratie.

Het programma voor 2018 ziet er als volgt uit:

Dinsdag 27 maart (concept)
Thema: Hoe werkt politieke besluitvorming in Europa?
Wat zijn de belangrijke dossiers die spelen in Brussel? Hoe is een en ander georganiseerd? Hoe kun je invloed uitoefenen? Hoe is Nederland vertegenwoordigd in Brussel?

Dinsdag 12 juni (concept)
Thema: Kies voor Milieukeur, dat is toch ook heel (bio)logisch?
Supermarkten leggen de lat steeds hoger m.b.t. criteria voor duurzaamheid. Biologisch is booming en Milieukeur is sterk in opkomst. Waarom kiezen supermarkten voor deze keurmerken? Waar moet je als teler/handelshuis voor kiezen? Wat moet je (anders) doen?

Dinsdag 25 september (concept)
Thema: Duurzame logistiek
Logistiek is een wezenlijk onderdeel van vers, vooral omdat het gekoeld moet zijn; hoe gaan retailers hier mee om? Hoe duurzaam is dit? En hoe regelen zij de verschillende temperaturen die horen bij de verschillende versgroepen?

Dinsdag 6 november (concept)
Thema: Beleving; wat is het en hoe creëer je het?
De term 'beleving' wordt alom gebezigd; maar wat is het en wat brengt het onze sector? Verdien je er geld mee? Waar moet een winkelschap aan voldoen om jouw producten beter tot hun recht te laten komen?

Extra bijeenkomst 9 februari 2018 in Berlijn
Het AGF Trendcafé organiseert op vrijdag 9 februari een extra bijeenkomst waarbij tijdens de Fruit Logistica een bezoek wordt gebracht aan het Rijk Zwaan Retailcenter in Berlijn. We verzamelen om 10.00 uur om vervolgens met elkaar te vertrekken naar de locatie. Uiteraard kan je ook op eigen gelegenheid naar het Retailcenter komen (informatie volgt na aanmelden). Een hele mooie gelegenheid om een bezoek te brengen aan het Retailcenter van Rijk Zwaan.

Lid worden
Bijeenkomsten van AGF Trendcafé zijn gratis voor leden. Niet-leden kunnen eenmalig deelnemen voor 125 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het lidmaatschap als je alsnog besluit om lid te worden.
Het lidmaatschap kost €295 ex. btw per jaar (per persoon / bedrijf). Leden van GroentenFruit Huis betalen € 245 ex. btw per jaar (per persoon / bedrijf).

Voor meer informatie:
Wilma van den Oever - vandenoever@groentenfruithuis.nl
Maurice Wubben - maurice@mauricewubben.nl
www.agftrendcafe.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018