Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Raad van State zet licht op groen voor nieuwbouw Van Vugt Kruiden

De Raad van State heeft het licht op groen gezet voor nieuwbouw Van Vugt Kruiden. "In 2007 kregen we te horen dat we onteigend werden om plaats te maken voor uitbreiding van Fresh World Barendrecht, het veel besproken Nieuw Reijerwaard.
Ons bedrijf paste daar niet in, omdat kassen niet zijn toegestaan in de nieuwe bestemming. Door de crisis kwam er vertraging in het onteigeningsproces.
Het was moeilijk om een locatie te vinden in de buurt, maar die werd uiteindelijk gevonden op 1 km afstand van het huidige adres", vertelt Piet van Vugt.



"Al de benodigde vergunningen werden afgegeven door de gemeente, echter werd hier op het laatste moment bezwaar op aangetekend. Dit was het begin van drie jaar procederen, waar uiteindelijk vorige week de Raad van State een einde aan heeft gemaakt", vertelt Piet. "We gaan nu over enkele weken beginnen met de grondwerkzaamheden. Op het huidige adres begint het een beetje krap te worden en we zijn dan ook blij dat er nu uitzicht is op de nieuwe locatie. We hopen in het voorjaar van 2019 te verhuizen."

Van 7 tot en met 9 februari staat Van Vugt Kruiden weer op de Fruit Logistica in Berlijn: Hal 1.2, stand B-07.

Voor meer informatie:
Van Vugt Kruiden B.V.
Voorweg 18
2988 CG Ridderkerk
Tel: +31 (0)180-625660
Fax: +31 (0)180-625602
piet@vanvugtkruiden.nl
www.vanvugtkruiden.nl
Publicatiedatum: