Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vraag naar Medjoul dadels stijgt

Hoewel de vraag naar Medjoul dadels elk jaar toeneemt, houdt het aanbod gelijke tred met de vraag. In Israël, waar de meeste Medjoul-dadels worden gekweekt, lag de opbrengst van 2017 10% hoger dan in het voorgaande jaar.



"Galilee Export, een van de grootste Israëlische exporteurs van versproducten en dadels, verwacht dat deze trends zullen aanhouden," zegt Alina Iefimova, key account manager bij Galilee Export. Het feit dat er voldoende Medjoul-dadels op de markt zijn, betekent ook dat de prijzen stabiel blijven. Dit bedrijf heeft dit seizoen ook de export van Medjoul met 50% verhoogd. Ze hebben dit gedaan om te voldoen aan de groeiende vraag vanuit de markt.



Deze Israëlische exporteur zet deze dadels het hele jaar af dankzij de lange houdbaarheid van het product wanneer het op de juiste manier wordt bewaard. "De verkoop van Medjoul-dadels piekt tijdens de lentemaanden," zegt Alina. Galilee Export richt zich op de afzet van verpakkingen in consumentenformaat, variërend in grootte van 180 g tot 1 kg netto vruchtgewicht.

Galilee Export zal aanwezig zijn op Fruit Logistica 2018, die van 7 tot 9 februari in Berlijn zal plaatsvinden. Ze zullen de Medjoul dadels presenteren, evenals al hun andere producten. Daaronder vallen avocado, citrus, granaatappels, mango's, lychees en biologisch fruit.

Bezoek hun stand in City Cube, Hall b, C18.


Voor meer informatie:
Alina Iefimova
Galilee Export

Tel: +972 36 53 90 36
Mob: +972 54 485 9377
galilee@galil-export.com
www.galil-export.com
Publicatiedatum: