Trend rapport Innovative Fresh

"In 2018 draait het allemaal om kwaliteit, ethiek, transparantie en gemak"

Volgens een rapport dat gepubliceerd is door Innovative Fresh draait het binnen de retail in 2018 allemaal om kwaliteit, ethiek, transparantie en gemak. De moderne consument eist een transparantere blik op de markt en ze willen hun producten kopen die hun normen en waarden delen. 

Moderne consumenten zijn op zoek naar een persoonlijke winkelervaring en de groeiende populariteit van onlineshops heeft ervoor gezorgd dat een persoonlijke ervaring altijd binnen handbereik is voor de consument. 

"Degenen die kunnen overleven in steeds moeilijker milieus waar de oude regels van de retailer worden gebogen en gebroken zijn degenen die het digitale omarmen. Zoals we hebben gezien met de recente overname van Whole Foods door Amazon, is geen enkele sector veilig voor de digitale nieuwkomers. Of het nu gaat om digitaal onderzoek waarmee consumenten in de winkels verbaasd worden of meer leren over welke producten consumenten graag willen, het zijn merken die de digitale wereld gebruiken om te innoveren die het weten te redden in de sector."

Klik hier om het volledige rapport van Innovative Fresh te lezen.

Voor meer informatie:
Innovative Fresh
Tel: +31 (0) 850 656 214
info@innovativefresh.com
www.innovativefresh.com


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018