BizVibe lanceert nieuw B2B-Networking Platform

Nieuw platform voor bananenleveranciers in Ecuador

BizVibe, een business-to-business platform voor kopers en aanbieders in de hele wereld, heeft de nieuwste versie van haar platform voor de grootste bananenleveranciers in Ecuador gepresenteerd.

Dankzij deze update kunnen bedrijven sneller en efficiënter zaken doen, betere prijzen krijgen en langdurige zakelijke relaties opbouwen met de grootste bananenleveranciers in Ecuador, meldt businesswire.com.

Bananen zijn één van de meest gevraagde fruitsoorten op de internationale markt. De bananensector is één van de grootste aanjagers van de economische groei in Ecuador en levert een belangrijke bijdrage aan het bruto binnenlands product, de werkgelegenheid en export van het land. Nu de wereldwijde vraag naar bananen sterk groeit, zal de positie van Ecuador op de bananenmarkt concurrerender worden dan ooit tevoren.

In 2016 produceerde Ecuador 6,6 miljoen ton bananen, wat neerkomt op 6% van de totale wereldproductie. Ecuador exporteerde in hetzelfde jaar voor €2,2 miljard aan bananen, ofwel 6,2 miljoen ton, en was daarmee wederom 's werelds grootste bananenexporteur.Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018