"Aantrekkelijke verpakking bepaalt aankoopgedrag voor Chinese consument"

"In de afgelopen jaren is de levensstandaard in China verbeterd en letten Chinese consumenten meer op uiterlijk. Ze richten zich daarom niet langer alleen nog maar op eetbaarheid. Een van de belangrijkste factoren waarop consumenten hun keuzes voor aanschaf baseren, is hoe aantrekkelijk de verpakking is. Om aan de vraag op deze markt te voldoen, leveren we naast een gestandaardiseerd verpakkingsproces ook verpakking aan, die naar de wensen van de klant op maat ontworpen is. We gebruiken voor onze verpakkingen uitsluitend PET-materiaal," zegt Kelen van Qingdao Great Industry Trade.


Faciliteit voor het produceren van verpakking


Aantrekkelijke verpakking

"We creëren plastic verpakking en hebben een breed scala aan oplossingen, zoals verpakking voor fruit, groenten, cake, andere voedingsmiddelen en elektronica. Onze belangrijkste producten zijn verpakkingen voor groenten en fruit. We zijn een van de grootste leveranciers in China voor verpakkingen voor blauwe bessen en hebben daarom een onderzoeksteam van experts, dat zich richt op het ontwikkelen van verpakkingsmateriaal voor klein fruit."


Machines voor het vervaardigen van verpakking


Verpakte blauwe bessen

"Om zo goed mogelijk aan de wensen van onze klanten te voldoen, zorgen we ook voor persoonlijk advies en ideeën voor wat ze aan verpakking nodig hebben. Op dit moment komen onze klanten voornamelijk uit China, maar we ontwikkelen ons ook in buitenlandse markten als Europa, Amerika en Australië," aldus Kelen.

Contact:
Qingdao Great Industry and Trade Co. Ltd.
Phone / Whatsapp: +86 186 6190 0885

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018