Bananentray Euro Pool System wint de 2018 Pro-K award

De Pro-K award, opgericht in 1979, is een uniek initiatief van de Duits plastic industrie om designers aan te moedigen om nieuwe innovaties te ontwerpen die uitsluitend van plastic zijn gemaakt. De bananen tray is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Bekuplast en Euro Pool System. 


Het Euro Pool System team laat trots de Pro-K Award zien die ze vorige week in Frankfurt hebben ontvangen. Van links naar rechts: Kurt Jäger (regionale directeur Centraal-Europa); Arthur van de Knaap (project engineer) en Bartolomé Saro (regionale directeur Zuid-Europa) 

De jury was zeer te spreken over de "praktische beschermende kenmerken van de Euro Pool System bananen tray en het slimme schuifsysteem dat het product beschermt terwijl de trays opgestapeld worden."

De bananentray is de laatste uitgave in het EPS tray portfolio en biedt bescherming aan bananen dankzij een glad oppervlakte en verbeterd schuifsysteem. De sterke structuur en het gemak waarmee de trays opgestapeld kunnen worden maken het ideaal voor het gebruik bij een volledig geautomatiseerd orderpicking systeem, volgens de jury. Het is de eerste tray met dezelfde flexibele eigenschappen als karton, maar is opvouwbaar en herbruikbaar. De tray is gemaakt van polyethyleen (PE) en polyamide met versterkte glasvezel (PA-GF). Herbruikbare en opvouwbare trays zijn de standaard geworden in de keten voor verse en verpakte voeding. 

Voor meer informatie:
Annemieke van der Heijde-ter
Euro Pool System
Tel: +31 (0)70 301 41 41

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018