Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe krimpverpakkingsmachine voor ronde AGF

De Redpack NTS-BMR is een op maat gemaakte machine voor het in krimpfolie verpakken van ronde producten zoals rode en witte kool. Dankzij de diverse functies kan met deze machine een hogere productiecyclus worden bereikt dan met andere soortgelijke machines, terwijl het verpakkingsresultaat uitmuntend blijft, beweert de fabrikant. 



Redpack NTS-BMR voor ronde producten

Het bekende probleem waarbij producten wegrollen wordt al vanaf het begin voorkomen door middel van een speciale invoerfunctie. De producten worden vervolgens op hun plaats gehouden tot zij de sealklemmen bereiken.

In de krimptunnel gaat het product over op een speciale plastic transportband in plaats van op een rollenband waarna het veilig naar de uitvoerband verplaatst worden. Deze solide gebouwde Redback NTS-BMR is vervaardigd uit roestvrij staal en is onderhoudsarm. De machine kan naar wens uitgebreid worden en is ook op een oogstkar te gebruiken. Aangezien deze machine weinig handelingen vereist, zorgt hij bovendien voor een forse besparing op de verpakkingskosten.

Voor meer informatie:
Peter Kalinovski 
Redpack Maschinen GmbH
Hall 7.1b, Booth B-02 
Tel: +49 2234 951 5260 
Publicatiedatum: