Bieten- of knolselderijpuree uit de 3D-foodprinter

Eetbare kunstwerkjes van chocola kwamen al uit de 3D-printer maar nu heeft ByFlow in samenwerking met Verstegen een eetbare vulling ontwikkeld op basis van bieten- en knolselderijpuree. De smaken zijn getest door Jan Smink van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle, vertelt Jeroen van der Graaf, creative director van Verstegen Spices & Sauces aan het AD. Verstegen levert de kruiden en specerijen voor de cartridgevullingen aan. Deze komen eind februari/begin maart op de markt.



De 3D-foodprinter dient meerdere doelen. Je kunt er leuke kunstwerkjes op het bord mee creëren maar het is ook een uitkomst voor mensen met slikproblemen.

Een 3D-foodprinter van ByFlow kost 3.300 euro exclusief btw.

Klik hier voor het interview met Jeroen van der Graaf.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018