Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Europe Retail Packing debuteert met eigen stand op Fruit Logistica

"Kruidenbusiness flink geprofessionaliseerd"



Tholen - Voor het eerst debuteert Europe Retail Packing als zelfstandig bedrijf met een stand op de Fruit Logistica. Waar het bedrijf jarenlang als bezoeker de beurs bezocht, kiest het bedrijf dit jaar met haar kruidentak voor een eigen stand om haar kruidenactiviteiten te promoten.



"De laatste jaren hebben we onze kruidenactiviteiten verder geprofessionaliseerd. Onze teelt is Nederland is fors uitgebreid en daarbij sourcen we in het winterseizoen de laatste jaren een fiks volume uit Kenia, ondersteund met import vanuit Israël en Spanje", vertelt Menno Reijgersberg. "Traditioneel is de periode van december tot en met mei het drukste in de kruidenverkoop, maar door de uitbreiding van onze Hollandse teelt is afgelopen zomer ook erg goed doorgelopen."



We bieden een breed assortiment verse snijkruiden aan, variërend van basilicum, bieslook en mint met nog wel een tiental andere kruidensoorten in diverse verpakkingen voor retail en groothandel. Daarbij hebben we de hele traceability strak onder controle", vervolgt Menno.



"Met het eigen merk 5Senses hebben we het afgelopen jaar een behoorlijke groei doorgemaakt en onder meer bij cateraars en restaurants een goede naam opgebouwd. Met de deelname aan de Fruit Logistica hopen we ook binnen de internationale retail meer bekendheid te krijgen. Hiermee laten we zien dat de kruidenbusiness niet iets is wat we erbij doen, maar een activiteit is die fulltime bij ons de aandacht heeft."



Europe Retail Packing is op de beurs te vinden in Hal 3.2 - C-24.



Voor meer informatie:
Europe Retail Packing
ABC Westland 451
2685 DE Poeldijk
Tel: 0174 – 282 510
menno@europeretailpacking.nl
www.europeretailpacking.nl