Ter waarde van 14.875 euro

Jarige CliniClowns ontvangt cheque van Migo

Goede doel de CliniClowns mocht op 7 december een cheque ter waarde van 14.875 euro in ontvangst nemen uit handen van Migo. Leonard Kampschöer, Commercieel Directeur van FruitMasters, overhandigde de cheque aan Coen Abbenhuis, de directeur van CliniClowns. De uitreiking vond plaats tijdens een daybreak in club NL in Amsterdam.


In totaal werd er 14.875 euro opgehaald.

Om Nederland kennis te laten maken met deze on-the-go peer Migo is de maand november uitgeroepen tot de 'Migo-happymaand', zo geeft FruitMasters aan. Elk jaar doet Migo in deze maand er alles aan om de glimlach te verspreiden, zo meldt FruitMasters. Niet alleen voor Migo is november een bijzondere maand, de CliniClowns zijn namelijk ook jarig in november. Dit jaar vierden zij hun 25-jarig jubileum. Onder het motto 'Let's smile together' droeg Migo bij aan het bezorgen van een onbetaalbare glimlach bij een ziek kind. Elke Migo-verpakking - die werd verkocht in de maand november – heeft bijgedragen aan dit mooie doel.
 
Let's smile together
"Dankzij het bedrag van 14.875 euro kan CliniClowns ruim 992 aantal extra bezoeken in ziekenhuizen mogelijk maken en zieke en gehandicapte kinderen afleiding en plezier brengen", aldus de heer Abbenhuis. Leonard Kampschöer motiveert de bijdrage aan CliniClowns als volgt: "Migo is een vriendelijke peer en staat voor een glimlach, altijd en overal. Dat past natuurlijk heel goed bij het werk van CliniClowns. Zij bieden afleiding, plezier, kracht en zelfvertrouwen voor zieke en gehandicapte kinderen. Een mooi initiatief dat we graag ondersteunen. Let's smile together is het doel van de opbrengst van onze novemberverkoop."

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018