Per 1 januari 2018

BPA Racupack wordt BluePrint Automation

Producent van wrap-around en kartonneer oplossingen BPA Racupack gaat per 1 januari 2018 verder onder de naam BluePrint Automation (BPA). Het samenvoegen van de case packer en wrap around expertise is voor BluePrint Automation de volgende stap in het ontwikkelen van modulaire, compacte en flexibele verpakkingsmachines.

BPA houdt zich bezig met case packing; het verpakken van flexibele verpakkingen in dozen. BPA Racupack is gespecialiseerd in wrap around case packing. "De machine groepeert en positioneert producten en wikkelt er een kartonnen verpakking omheen", zegt verkoopdirecteur Jos van Oekel. "Het samenvoegen van onze knowhow gaat klanten voordeel brengen. We kunnen geïntegreerde, compacte verpakkingsmachines leveren met een hogere output per vierkante meter en korte omsteltijden. En dat is waar klanten in toenemende mate om vragen."

Zelfde toegewijde mensen
De fusie brengt voor Racupack klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. "Het voltallige personeel is verhuisd naar Woerden en klanten behouden hun vaste contactpersoon" aldus Van Oekel. "We kijken uit naar deze nieuwe fase voor ons bedrijf, waarin we de kennis en ervaring van twee bedrijven combineren."

Voor meer informatie:
BluePrint Automation
Carrosserieweg 3 
3445 BC Woerden 
The Netherlands 
T: +31 348 410 999 
F: +31 348 421 193 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018