Internationale zachtfruitconferentie, donderdag 11 januari 2018

Tijdens de International Soft Fruit Conference 2018 zullen er vele presentaties worden gehouden over verschillende aspecten van de zachtfruitsector. Daarnaast is er een vakbeurs waar zachtfruitbedrijven en -organisaties hun nieuwste ontwikkelingen en diensten zullen presenteren.

BVB Substrates en Delphy zullen op donderdag 11 januari 2018 de achtste 'International Soft Fruit Conference' in Den Bosch organiseren. Na de conferentie zal er op donderdagavond een conferentiediner worden gehouden en een excursie op vrijdag.

Bevestigde sprekers: Marc Kenis, CABI, Zwitserland (Biocontrole van Drosophila suzukii); Bart Jongenelen, aardbeienonderzoeker, Delphy (Evolutie van de doordrager: resultaten van vandaag en de kansen van morgen); Jurgen Verheyen, zachtfruitdeskundige, Biobest (biologische tripsbestrijding bij aardbeien en ander zacht fruit).

Klik hier voor het complete programma-overzicht.

De toegangsprijs voor de International Soft Fruit Conference bedraagt €100,- (incl. BTW). Bij vroege aanmelding voor 15 december betaal je slechts €70,- (incl. BTW).

Klik hier om je aan te melden.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018