Rederij neemt dienst Seatrade over

CMA CGM vaart Zespri naar Europa en oostkust VS

Seatrade is gestopt met de Meridian routes naar Noord-Europa en de oostkust van de Verenigde Staten. CMA CGM heeft toegezegd deze routes over te nemen en de diensten aan te bieden aan Nieuw-Zeelandse exporteurs. Daarom kiest Zespri voor deze rederij, aldus Zespri Shipping Manager Mike Knowles.

"We hebben jarenlang samen gewerkt met Seatrade en genoten van de uitstekende en loyale diensten van de rederij. Daar zijn we hen dankbaar voor," aldus Mike. "Hoewel het jammer is dat ze niet langer in Nieuw-Zeeland actief zullen zijn, hebben we er vertrouwen in dat CMA CGM een uitstekende dienst zal opzetten voor de Nieuw-Zeelandse kiwisector. CMA CGM zal wekelijks op een vaste dag de dienst aanbieden met een transittijd van 32 dagen naar Zeebrugge volgend seizoen. Dat is gebaseerd op de Seatrade colour class schepen en de water gekoelde containers."

"De dienst is gebaseerd op het FDD principe (Fast, Dedicated and Direct) en we hebben er vertrouwen in dat de dienst voor beide partijen succesvol zal zijn."
De aankondiging wordt ook breder onder de Nieuw-Zeelandse exporteurs, die hun producten snel naar Europa willen verschepen, verwelkomd.
 
Meer informatie:
Rachel Lynch
Zespri
Tel: +64 7 572 7757 
Mob: +64 27 509 1805

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018