Britse bonen- en erwtenconferentie in aantocht

Op 21 november vindt in Peterborough in het Verenigd Koninkrijk de Vining Pea and Bean Industry Conference plaats. Tijdens de conferentie is informatie beschikbaar over de huidige staat van de erwtensector, worden er updates gegeven over onderzoek en worden er paneldiscussies gehouden met belangrijke spelers in de sector.

Volgens Coral Russel van de British Grower Association valt het evenement tijdens een cruciaal moment. "We weten allemaal dat er op dit moment veel aan de hand is in de AGF-sector en ook dat er issues spelen die specifiek op erwten en bonen van toepassing zijn. Bezoekers krijgen hier verder ook de kans om meer te horen over de Yes Peas!-campagne, die onlangs een vliegende start heeft gehad. Ook wordt op ons evenement de 2017 UK Vining Pea Report gepubliceerd," aldus Russel.

Sprekers op het evenement zijn onder andere Becky Howard, Principal Technical Officer bij PGRO, Dr. Rob Simmons van het Cranfield Soil and AgriFood Institute, Helen Simpson van de Yes Peas!-campagne samen met sterchefkok Rachel Green, Emma Fencott van Kantar World Panel, Lea Herold, een expert op het gebied van plantenziektes die verbonden is aan het PGRO en Eric Legras, voorzitter van de Franse telersorganisatie OP L Vert.

Tickets voor het evenement zijn gratis voor leden van de Pea and Bean Growers Association en kosten £25 (€28,21) voor niet-leden. Er kan worden gereserveerd via https://ukpeaandbeans.co.uk/conference.

Voor meer informatie:
Coral Russell
British Growers Association
Tel: +44 01507 603427

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018