Frambozen plukken voor een goed doel bij teler van The Greenery

Nu het einde van het zachtfruitseizoen is genaderd, konden de laatste frambozen in de boomgaard van Greenery-teler Jack van den Heikant niet meer rendabel geoogst worden. Hierom bood de teler op zaterdag 4 november belangstellenden de kans deze gratis in Wamel te komen plukken. Jack van de Heikant vroeg enkel een bijdrage (op eigen initiatief) voor Alzheimer Nederland en The Greenery heeft het opgehaalde bedrag aangevuld.Opgehaalde bedrag
In totaal is er op deze dag €75,70 opgehaald onder de 35 aanwezige consumenten. The Greenery heeft dit bedrag afgerond tot €200,-. Door het goede weer was de opkomst prima te noemen. De belangstellenden waren uitgenodigd via het Facebook kanaal van Jack met de naam "Framboos".
Jack van den Heikant was te spreken over zijn actie. "Het was heel leuk, de mensen waren razend enthousiast. Er kwamen veel gezinnen met kinderen. Iedereen wilde graag frambozen komen plukken. Of ik het volgend jaar weer doe, hangt af van de teelt. Ik zou het wel willen!". Het is de eerste keer dat Jack van den Heikant het frambozenplukken heeft georganiseerd. 


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018