Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frambozen plukken voor een goed doel bij teler van The Greenery

Nu het einde van het zachtfruitseizoen is genaderd, konden de laatste frambozen in de boomgaard van Greenery-teler Jack van den Heikant niet meer rendabel geoogst worden. Hierom bood de teler op zaterdag 4 november belangstellenden de kans deze gratis in Wamel te komen plukken. Jack van de Heikant vroeg enkel een bijdrage (op eigen initiatief) voor Alzheimer Nederland en The Greenery heeft het opgehaalde bedrag aangevuld.



Opgehaalde bedrag
In totaal is er op deze dag €75,70 opgehaald onder de 35 aanwezige consumenten. The Greenery heeft dit bedrag afgerond tot €200,-. Door het goede weer was de opkomst prima te noemen. De belangstellenden waren uitgenodigd via het Facebook kanaal van Jack met de naam "Framboos".
Jack van den Heikant was te spreken over zijn actie. "Het was heel leuk, de mensen waren razend enthousiast. Er kwamen veel gezinnen met kinderen. Iedereen wilde graag frambozen komen plukken. Of ik het volgend jaar weer doe, hangt af van de teelt. Ik zou het wel willen!". Het is de eerste keer dat Jack van den Heikant het frambozenplukken heeft georganiseerd. 





Publicatiedatum: