Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LBP breidt uit met nieuwe verpakkingslijn en topsealmachine

LBP Rotterdam was drie jaar geleden één van de eerste bedrijven in de sector die beschikte over een verpakkingslijn voor blauwe bessen. Door de toenemende vraag in de markt heeft de logistiek dienstverlener uit Maasdijk sinds deze week tevens de beschikking over een topsealmachine. "Hiermee kan de klant zijn punnets door middel van een folie laten sluiten. Dit is niet alleen consumentvriendelijker, in het kader van de voedselveiligheid is dit bewezen een betere optie. De topsealmachine biedt een welkome aanvulling op een vraag die de komende jaren zal gaan groeien", aldus Anton Filippo.



"We hebben deze ontwikkeling de laatste jaren in Engeland kunnen volgen en nu de Nederlandse retail en ook een deel van de Duitse deze vraag beginnen te stellen, was het tijd om de volgende stap te maken", vervolgt Anton. "De installatie van de topsealer, ook wel heatsealer, sluit overigens de traditionele verpakking in punnets niet uit. Dat gaat gewoon door."



Overigens heeft LBP ook een Multi functionele verpakkingslijn besteld die begin december zal worden geïnstalleerd. Deze lijn, waarmee in beginsel druiven kunnen worden verpakt in punnets, kan ook uitstekend dienen voor andere verpakkingsactiviteiten. De nieuwe lijn zal eveneens voorzien worden van topsealmachine om aan de vraag van de markt te voldoen.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
L.B.P. Rotterdam BV
Honderdland 50,
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 - 530545
afi@lbprotterdam.nl
www.lbprotterdam.nl
Publicatiedatum: