I Love Produce

Beste tafelvoetballers ter wereld actief op PMA Fresh Summit

Tafelvoetbal is een echte wedstrijdsport en populair over de hele wereld. I Love Produce is dan ook trots om aan te kunnen kondigen dat het de twee beste tafelvoetballers ter wereld, Todd Loffredo en Kristin Grogan, in hun stand (# 2001) aanwezig zullen zijn op de PMA Fresh Summit in New Orleans.


Bezoekers van de I Love Produce stand hebben de kans om hun tafelvoetbaltalent te testen door het op te nemen tegen deze twee wereldkampioenen. Er zal worden gestreden om een gloednieuwe tafelvoetbaltafel. 

De eigenaren van I Love Produce, Neil Millman en Jim Provost, waren al jaren een tafelvoetbalteam voordat ze ook zakenpartners werden. Todd en Kristin vertellen blij te zijn dat ze I Love Produce tijdens deze vakbeurs mogen vertegenwoordigen. "We hebben ons succes in deze sport deels te danken aan gezond eten," vertelt Grogan. "Daarnaast vinden we het leuk bezoekers kennis te laten maken met onze sport en hen uit te dagen."
De tafel die tijdens de Fresh Summit te winnen is, is een in Amerika vervaardigde Warrior tafel voorzien van het I Love Produce logo. 

Bezoek I Love Produce in stand 2001 en ontmoet Kristin Grogan en Todd Loffredo. 


Voor meer informatie:
Jim Provost
I Love Produce, LLC.
Tel: 610-869-4664

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018