DeltaTrak introduceert nieuwe logger met realtime toegang

DeltaTrak heeft tijdens Asia Fruit Logistica 2017 zijn nieuwe ColdTrak Import/Export Treaceability Kit gepresenteerd. 


Deze complete kit bestaat uit de nieuwe FlashLink Real-Time In-Transit (RTL) Logger, de Flashlink PDF IN-Transit Logger en ThermoTrace TTI Labels. Met dit pakket heeft de gebruiker realtime toegang tot rapportages van het temperatuurverloop, im- en exportdocumenten en inspectiecertificaten die in ColdTrack geüpload zijn. 

"De FlashLink Real-Time In-Transit logger biedt transporteurs het grote voordeel dat zij niet hoeven af te wachten tot de ontvanger de container of vrachtwagen opent. Het is nu gewoon een kwestie van de gegevens op de logger downloaden en de transportrapportage e-mailen," legt DeltaTrak directeur Fred Wu uit. 

"De RTL is een volledig uitgeruste datalogger die de temperatuur, luchtvochtigheid en kwaliteit meet. De gegevens worden automatisch in de cloud opgeslagen waar zij door transporteurs en ontvangers kunnen worden ingezien." De opgeslagen gegevens zijn ook te beschikbaar voor de traceerbaarheid van goederen, audits, HACCP-gevarenanalyse documenten en om naleving van verzekeringsvoorwaarden en WFT te checken. 

De ThermoTrace TTI Labels die het pakket bevat, bieden de gebruiker de mogelijkheid om eventuele afwijkingen in de temperatuur op palletniveau te traceren. Gebruikers kunnen deze gratis applicatie op hun smartphone of tablet downloaden en de TTI barcode scannen waarna zij onmiddellijk toegang hebben tot de transportgegevens. 

 
Voor meer informatie: 
Deltatrak
Tel: 1 800 962 6776  

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018