Overlijdensbericht John Verhaaff (Van Aarle)

"Met verslagenheid ontvingen wij woensdag het verschrikkelijke, onwerkelijke nieuws dat onze collega John Verhaaff onverwacht in zijn slaap is overleden", schrijft Gebr. van Aarle in haar nieuwsbrief."Wij hebben John leren kennen als een vriendelijke, behulpzame en goedlachse collega. Door zijn betrokkenheid en humor was hij zeer geliefd binnen zijn team. We zullen John erg missen. Onze gedachten gaan uit naar zijn twee zonen, schoondochters, kleinkind en andere naasten. We wensen hen alle kracht toe om dit grote verlies te verwerken. Rust zacht, John."Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:

Reacties:


Beste familie, vrienden, collega''s van John.
Wat een ontzettend triest bericht bereikte ons deze week..
John was ons vaste aanspreekpunt bij Gebrs. van Aarle op de zaterdag. Wij hebben John leren kennen als een betrokken, warme persoonlijkheid die altijd meedacht in oplossingen. Ook wij gaan hem missen !
Heel erg veel sterkte gewenst.
Heerkens groente en fruit, Nistelrode - 2017/09/02 10:00:54.000


Enorm geschrokken van het plotseling overlijden van John, zaterdag kreeg ik je vaak aan de telefoon, altijd even een praatje over jouw club NEC en mijn club PSV of over de dartpartijen van Michael van Gerwen. Een topverkoper, ik ga je missen. Veel sterkte aan familie , vrienden en collega''s!
Jos van Vugt Vlijmen
AGF Jos van Vugt VOF, Vlijmen - 2017/09/04 19:23:36.000


Onze deelneming met het plotselinge verlies van jullie collega. Uiteraard gaan onze gedachten ook uit naar zijn kinderen, overige familieleden en vrienden.
Peter Hobert, Maasdijk - 2017/09/01 13:42:13.000


Wij willen de familie , vrienden en verdere relaties van harte onze steun wensen voor dit onverwachte verlies.
Van der Mey Barendrecht, Rijnsburg - 2017/09/01 12:21:03.000© AGF.nl 2018