Gesponsord door machinefabrikant ABL

Onderzoek naar effecten verwerkingsapparatuur op fruitkwaliteit


ABL spa is een Italiaanse fabrikant die gespecialiseerd is in het ontwerp, de bouw en het onderhoud van fruitverwerkingsapparatuur. Het bedrijf ziet het als zijn missie om de markt te innoveren en bedrijven te ondersteunen bij hun technologische vooruitgang. "De klant staat hierbij uiteraard altijd centraal," legt ABL-oprichter Carlo Ascari uit. "We willen met onze klanten een langdurige relatie opbouwen die gebaseerd is op kennis, ervaring en wederzijds vertrouwen."

Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van het bedrijf is het een samenwerking met de Universiteit van Foggia aangegaan en sponsort het een driejarig promotie-onderzoek naar de effecten van schil- en snijmachines op de kwaliteit en houdbaarheid van vers gesneden fruit. Onderzoeker Giancarlo Colelli vertelt dat samenwerking met de sector enorm belangrijk is en dat ABL spa gezien zijn jarenlange ervaring de ideale partner voor dit project is. 

Iedereen met een academische graad kan tot 15 september naar deze promotieplaats solliciteren. "De mogelijkheid om internationale promovendi te kunnen verwelkomen voor dit onderzoek en de samenwerking met professor Colelli, die in dit opzicht toonaangevend in de hele wereld is, is voor ons een stimulans om ons doel te realiseren," aldus Ascari. Voor meer informatie: 
postharvest@unifg.it
en.unifg.it

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018