Migros test verkoop Migusto-foodboxen

Migros start per direct met een nieuw pilotproject. In zes geselecteerde Migros-filialen in Duitstalig Zwitserland kunnen zogenaamde foodboxen met een wekelijks wisselende inhoud gekocht worden. Iedere box bevat alle ingrediënten voor een speciaal Migusto-gerecht voor twee personen en kost tussen de 22,50 en 33,00 Zwitserse frank (19,75 tot 28,97 euro).

Er is op de Zwitserse levensmiddelenmarkt reeds een stijgende vraag naar het aanbod van foodboxen voor de bereiding van gerechten. Om er achter te komen of ook Migros-klanten interesse hebben in een dergelijke dienstverlening, begint de keten nu met testverkopen in de zes geselecteerde winkels. Een box bevat afhankelijk van het recept verse groenten of vers fruit, vlees of vis, kruiden en een receptkaart met een gedetailleerde bereidingsbeschrijving.Tijdens de twaalf weken durende testfase wordt er elke week een nieuw gerecht aangeboden, dat speciaal voor de foodboxen door de Migusto-koks ontwikkeld werd. De foodboxen worden bij 'Bischofszell Nahrungsmittel AG' (BINA) met de hand samengesteld. De ingrediënten moeten door BINA speciaal voor de gerechten verkregen en in de juiste hoeveelheid samengesteld worden. Vandaar de relatief hoge prijs.

Na afsluiting van de testfase zal Migros op basis van de ervaringen en ondervraging van de klanten bepalen of de foodboxen een vast onderdeel van het aanbod zullen worden.

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018