Vincent Van Polfliet van ABC Labels:

"Een etiket in vijf werkdagen"

Tholen - "We leveren aan diverse bedrijven in de voedingssector, waaronder ook leveranciers van aardappelen, groenten en fruit. Elke dag helpen we klanten met een op maat gemaakt etiket. Binnen de AGF -sector werken we voornamelijk samen met versnijders, inpakkers, logistieke dienstverleners en retailers", vertelt Vincent Van Polfliet van ABC Labels.

Voedingsgeschikte labels
De hoofdactiviteit van ABC Labels is het drukken van zelfklevende etiketten op rol. "Dit kunnen blanco, deels voorgedrukte of volledig bedrukte labels zijn. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen, waaronder papier, PP en PE, maar ook met verschillende soorten lijmen zoals niet-permanent, permanent en diepvries. Onze bedrukking is standaard met Low Migration Inkten. Zo kunnen we steeds voedingsgeschikte labels garanderen, zelfs bij digitaal gedrukte labels."

Voedselveiligheid, snelheid
ABC Labels werd opgericht in 1991. In 2010 namen tweeling Sophie en Louis De Jaegere de zaak over. "We werken veel samen met voedingsbedrijven. Daarom zijn we ons erg bewust van het belang van voedselveiligheid en een perfecte tracering als hoogste prioriteiten." Hij geeft aan dat ze voor de AGF-sector een goede partner zijn. "Snelheid en flexibiliteit is wat deze branche nodig heeft en dat zijn voor ons twee belangrijke pijlers. De standaard levertermijn is slechts vijf werkdagen. Daarnaast hebben we een team dat orders opvolgt, klanten adviseert en een vertrouwensband creëert. ABC Labels is BRC- Packaging gecertificeerd. "Dit is voor elk voedingsbedrijf een bewijs van professionalisme, kwaliteit en veiligheid. We hechten ook groot belang aan zo ecologisch mogelijk produceren. Ook wij willen immers een propere planeet schenken aan onze kinderen."

Op maat
Het bedrijf ziet de toekomst positief tegemoet en blijft investeren. "ABC Labels investeert niet allen in nóg betere productiemachines en transparantere productieprocessen, maar ook in de motivatie van ons personeel. Wij geloven immers dat een machine maar zo blij kan zijn als de operator die het bedient. Zo garanderen we onze klanten een product dat veilig, milieu- en prijsbewust, reactief, kwalitatief en op maat is gemaakt."

Voor meer informatie:
ABC Labels bvba
Industrielaan 9
8501 Heule
Tel: 056/37.18.07
Fax: 056/37.19.07
vincent@abc-labels.be
www.abc-labels.be

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018