Rijk Zwaan, 6-8 september, Hong Kong

"Verbreding groentenschap kan bijdragen aan hogere consumptie"

Van 6 tot en met 8 september is Rijk Zwaan weer aanwezig op de Asia Fruit Logistica in Hong Kong. Het veredelingsbedrijf wil bezoekers aan de stand laten zien hoe verbreding van het groentenschap kan bijdragen aan een hogere consumptie.De Asia Fruit Logistica is voor Rijk Zwaan een belangrijke beurs: al voor de elfde keer op rij ziet zij het als de uitgelezen kans om van gedachten te wisselen met de Aziatische groentenketen. Ook dit jaar staan er weer verschillende innovaties in de schijnwerper. Zo presenteert Rijk Zwaan met Knox de natuurlijke eigenschap in sla die er voor zorgt dat bladeren na versnijding minder snel verkleuren. De verwachting is dat deze innovatie een extra push kan geven aan het in Azië snelgroeiende fresh cut segment.

Nieuwe smaken, vormen en kleuren
De teelt, verwerking en afzet van groenten zijn in Azië volop in ontwikkeling. De consument toont steeds meer interesse in nieuwe smaken, vormen en kleuren. Tijdens de beurs zal het bedrijf laten zien dat onder meer binnen de bladgewassen, meloen en tomaat een enorme potentie aanwezig is.

Congres en kennisdeling
Ontwikkeling van het groentenschap is ook het centrale thema van een presentatie op Smart Horticulture Asia. Op donderdag 7 september zal Business Manager Jörg Werner van Rijk Zwaan hier een toelichting geven op het dit jaar geopende Retail Center in Berlijn. Op deze locatie gebruikt het bedrijf innovatieve technologieën en onderzoek om consumentengedrag beter in kaart te brengen.

Een dag vóór de beurs is Rijk Zwaan sponsor van het Asia Fruit Congress. Rijk Zwaan kijkt er naar uit bezoekers te ontvangen in hal 5, stand 5-U15.

Voor meer informatie:
Rijk Zwaan
info@rijkzwaan.com
www.rijkzwaan.com

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018