DailyFresh draagt commerciële activiteiten op Duitsland over aan Goes Transport

De marges op de transportactiviteiten naar Duitsland staan al langere tijd onder druk. Daarom zijn transportbedrijven DailyFresh Logistics en Goes Transport een strategische samenwerking aangegaan. Mogelijkheden om het rendement te verbeteren met oog voor duurzaamheid, zijn onderzocht. Samenwerking met als doel de goederenstromen naar Duitsland te verdikken is een voor de hand liggende oplossing om de beladingsgraad per rit te verhogen, het aantal lege kilometers te verlagen, de CO2-uitstoot te verminderen, de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en de continuĆÆteit van de dienstverlening aan onze klanten te kunnen waarborgen.Goes Transport heeft bewezen dat ze een hoge mate van kwaliteit en betrouwbaarheid kan leveren. Er is bovendien een sterke overeenkomst in de bedrijfscultuur, wederzijdse betrokkenheid en drang naar verbetering. Daarom heeft DailyFresh Logistics besloten om de toekomstige distributie naar Duitsland onder regie van Goes te laten uitvoeren. Om bovenstaande te kunnen realiseren, zullen de commerciƫle activiteiten van DailyFresh Logistics op Duitsland per 12 augustus 2013 worden overgedragen aan Goes Transport. Optimalisatie van grote goederenstromen, serviceverlening en het ontzorgen van de klant staan hierbij centraal.

De kernactiviteit van Goes is het internationaal transport. Goes beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in Duitsland, gericht op de distributie van groenten, fruit, bloemen en planten en heeft de beschikking over geconditioneerde hubs en warehouses in De Meern en Venlo.

De kracht van deze alliantie is het bundelen van logistieke kennis en ervaring. Er is een sterke overeenkomst in de bedrijfscultuur, wederzijdse betrokkenheid en drang naar verbetering. De familiebedrijven Goes, Visbeen en Post Kogeko beschikken gezamenlijk over meer dan 1.000 transporteenheden en kunnen door geheel Europa logistieke multimodale oplossingen aanbieden over weg, water en spoor.

Voor meer informatie:
www.dailyfresh-logistics.com
www.Goestransport.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven