Nieuwe namen, vertrouwde dienstverlening

Staay Food Group presenteert nieuwe bedrijfsnamen

Staay-Hispa B.V., Frupaks-Vernooij B.V. en Staay Export B.V. zijn drie nieuwe bedrijfsnamen onder de paraplu van Staay Food Group, die onlangs bekend zijn gemaakt. Met een aantal gerichte bedrijfsovernames in de laatste jaren heeft de directie van Staay Food Group een belangrijk doel bereikt – met een grotere omzet een rol van betekenis kunnen spelen in de wereldwijde teelt en handel van groenten en fruit. Dankzij deze strategische overnames beschikt Staay Food Group wereldwijd over belangrijke teeltprojecten en kan het bedrijf jaarrond uit eigen bron kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare groenten en fruit leveren onder het motto “De wereld is onze tuin”. Met de nieuwe structuur van Staay Food Group zijn ook de huisstijl en het bedrijfslogo aangepast.

Staay-Hispa B.V., gevestigd in Barendrecht, is wereldwijd actief in de teelt, sourcing en verkoop van het complete AGF-assortiment. Het nieuwe bedrijf is ontstaan door de volledige overname van Hispa Fruit door Van der Staay Barendrecht. Staay-Hispa is gevestigd in het voormalige pand van Hispa Fruit, van waaruit de logistiek en commercie plaatsvinden. Samen met de vestiging in Venlo richt Staay-Hispa B.V. zich op de Europese retail, foodservice, verwerkende industrie en handel (start 8 juli 2013).

Staay-Export B.V., gevestigd in Alblasserdam, is geheel gespecialiseerd in de verkoop naar Oost-Europa. Het bedrijf is ontstaan door samenvoeging van Alexport B.V. en Hispa Eastern Europe B.V. (start 1 juli 2013).

Frupaks-Vernooij B.V., gevestigd in Deil, richt zich op sourcing en verkoop van hardfruit. Door fusie van de gerenommeerde hardfruitbedrijven Fruitbedrijf J.C. Vernooij uit Vleuten en Frupaks Fruit B.V in Deil is dit nieuwe bedrijf ontstaan (start 1 mei 2013).

Optimale bedrijfsvoering door bundeling en centrale regie
De directie van Staay Food Group stelt: "We hebben een punt bereikt waarop we door het samenvoegen van de diverse bedrijfsonderdelen een professioneler platform hebben kunnen creëren. Hiermee kunnen wij optimaal de regie voeren over de diverse bedrijfsonderdelen, waarmee wij goed inzicht hebben in de bedrijfsactiviteiten en -kosten. Ondanks de bedrijfsgrootte is Staay Food Group nog steeds een bedrijf met korte, directe lijnen."

De facilitaire afdelingen: administratie, kwaliteit en milieu, automatisering, human resources, management support en groepsdirectie, zullen voorlopig blijven opereren vanuit het kantoorpand van Van der Staay Barendrecht.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven