Scheidsrechter Björn Kuipers heeft beste C1000 van Nederland

C1000 Kuipers uit Oldenzaal is de beste C1000 van Nederland. Dat is vanavond tijdens het slotfeest van de interne winkelwedstrijd bekend geworden. C1000 ondernemer Bjorn Kuipers geeft een eerste reactie op de winst: ‘Ik ben enorm trots op deze prijs. We hebben er met het hele team ontzettend hard aan gewerkt om dit te bereiken. Dat we dan vanavond met z’n allen op het podium staan met de beker is helemaal geweldig. Een groot compliment voor ons hele team.’

De C1000 Battle is in maart gestart. Directeur Retail Operations en initiatiefnemer van de winkelwedstrijd Duncan Hoy: ‘Met deze wedstrijd wilde we de winkels een extra motivatie geven om zich elke dag van hun beste kant te laten zien voor onze klanten. Deze opzet is geslaagd. De wedstrijd heeft een hoop losgemaakt. Een heuse strijd is losgebarsten en het niveau lag erg hoog. Een hele prestatie om hierin als eerste te eindigen. Ik wil de ondernemer Bjorn Kuipers en zijn hele team dan ook van harte feliciteren.’Juryrapport C1000 Kuipers
Thema’s waarop beoordeeld werd waren Orde & netheid, Productbeschikbaarheid, Klantvriendelijkheid, Commerciële uitstraling, Kwaliteit, Lokaal onderscheid, Veiligheid en Voedselveiligheid. C1000 Kuipers heeft gewonnen omdat ze heel consistent scoorde op alle onderdelen. Vriendelijkheid van de medewerkers werd door klanten zelfs met een 9 beoordeeld.

Sterke top 3

De scores in de top lagen heel dicht bij elkaar. C1000 Abbas uit Gieten bezet een eervolle tweede plek waarbij opvalt dat ze vooral op klantvriendelijkheid erg hoog scoren. De derde plaats is in handen van C1000 Puts uit Stramproy. Zijn winkel scoort met name hoog op het thema Orde en netheid en lokaal ondernemerschap.

Over C1000 Battle
De C1000 Battle is een interne winkelwedstrijd die in maart van dit jaar is gestart. In de eerste twee ronden werden de verschillende afdelingen beoordeeld. Hier kwamen voor zowel Vers als Houdbaar de 2 beste winkels per provincie uit. Deze winkels zijn allemaal bezocht door een vakjury bestaande uit collega ondernemers en medewerkers van het hoofdkantoor. Hieruit volgde een top 18. Deze 18 beste winkels zijn vervolgens nog eens beoordeeld door een klantenpanel en een topjury bestaande uit directieleden van C1000. Op basis hiervan zijn de winnaars vastgesteld.

Bron: C1000

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven