Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sodexo onthult wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's

VK: M&S Union Square onthult datum voor opening foodhall
M&S heeft de openingsdatum bekendgemaakt voor haar langverwachte, uitgebreide foodhall op Union Square. De deuren gaan open op vrijdag 11 april om 8 uur 's ochtends en beloven een spannende winkelervaring. De ster van de beurs is de 1.756 m² grote foodhall in de stijl van een versmarkt, waar het volledige assortiment van M&S levensmiddelen te vinden zal zijn.
Bron: corporate.marksandspencer.com

VK: Poundland mogelijk te koop nu belastingen stijgen
De eigenaar van Poundland heeft gezegd dat hij overweegt om de keten te koop te zetten na een waarschuwing dat belastingwijzigingen in april het bedrijf nog meer onder druk zullen zetten. De discountketen heeft 825 winkels in het VK, maar de verkopen daalden in januari en februari, aldus de Poolse eigenaar Pepco Group.
Bron: bbc.com

Checkers uitgeroepen tot sterkste merk van Zuid-Afrika
Checkers is uitgeroepen tot het sterkste merk van Zuid-Afrika in het Brand Finance 2025 South Africa Top 100 Report, met een AAA+ rating, de hoogst toegekende merksterkte rating.
Bron: shopriteholdings.co.za

VK en Ierland: Sodexo lanceert voedingsrapport, onthult de wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's
Sodexo VK en Ierland meldt: "Ter gelegenheid van de Nationale Voedingsmaand heeft Sodexo VK en Ierland een voedingsrapport gepubliceerd, waarin de samenwerking tussen diëtisten, voedingsdeskundigen, chef-koks en keten wordt onthuld als het recept voor succes bij het ontwikkelen van voedzame, smakelijke maaltijden die elke dag een gezonder leven bevorderen. De belangrijkste prestaties op het gebied van voeding die in het rapport naar voren komen, zijn onder andere: De menu's van moderne recepten zijn voor 50% plantaardig en voor 50% plantaardig".
Bron: uk.sodexo.com