Normec Foodcare organiseert op vrijdag 18 oktober een online symposium hardfruit. "Hardfruit, zoals appelen en peren, is een geliefde fruitsoort. De wereld van hardfruit blijft zich ontwikkelen en kent verschillende uitdagingen, zoals klimaatveranderingen en de ontwikkeling van rassen. Deze dynamiek maakt de kwaliteit van appels en peren nog belangrijker."
"De keuzes die wij maken op het gebied van kwaliteit en variëteiten van hardfruit beïnvloeden het leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten brengt unieke uitdagingen met zich mee en biedt kansen om de kwaliteit en de consumententevredenheid positief te beïnvloeden."
Data
- Datum: vrijdag 18 oktober 2024
- Tijd: 15:00 – 16:00
- Taal: Engels
Wat komt er aan bod?
Tijdens het online symposium nemen Ludo Tuijnman (Normec Maas Goodacre), Sylvia Toutziari (Normec Groen Agro) en Karin Gorree (Normec Innovative Fresh) je mee in de volgende onderwerpen:
- Teelt, bewaring, ziekten en aandoeningen
- Kwaliteitsnormen
- Residuanalyses
- Consumentenperceptie en kwaliteit op het schap
Voor wie?
Het symposium is geschikt voor kwaliteitsmanagers, keurmeesters, category manager, inkopers en telers in de AGF-wereld.
Gratis aanmelden kan hier
Voor meer informatie:
Normec Foodcare
Balkweg 3
5232 BT 's-Hertogenbosch
Tel.: +31 (0)88 848 20 20
www.normecfoodcare.com