Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sonja Bremer van expeditiebedrijf Bofresh:

"Volledige afhandeling op het gebied van im- en export en zeevracht"

Tholen - Na jaren ervaring opgedaan op de transitafdeling van J. van de Put Fresh Cargo Handling, richtte Sonja Bremer in 2009 Bofresh op. Vanuit een eigen locatie op Schiphol verzorgt het jonge bedrijf de volledige expeditie van bloemen, kruiden, groenten en vis. "We nemen klanten werk uit handen door een volledige afhandeling op het gebied van im- en export en zeevracht."



"Om klanten nog beter van diens te zijn, door middel van een persoonlijke aanpak en uitgebreide ervaring heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandige verder te gaan en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad", vertelt Sonja. "Ik ben trots op de groei die we jaarlijks gerealiseerd hebben en de beloning hiervoor kwam eind vorig jaar met de uitreiking van het AEO-certificaat. Je kunt dan met name nieuwe prospects overtuigen dat je een betrouwbaar expediteursbedrijf bent!"



"We verzorgen de volledige douanetechnische afhandeling, de gekoelde opslag en de distributie. Het transport verzorgen we in Nederland deels zelf met een eigen vrachtwagen, maar besteden we daarnaast ook uit in groupage. We zitten hier op de eerste linie op Schiphol, dus hebben de goederen snel ter beschikking van onze klanten. Desgevraagd regelen wij de gehele inklaring en het aanmelden van de goederen bij het KCB. Tijdens dit proces houden wij de vordering in de gaten en zorgen voor een snelle afhandeling."



Belangrijkste landen van herkomst van de producten die Bofresh afhandelt, zijn Israel en Kenia. "Voor veel klanten maken wij het product exportklaar voor de export naar landen als Duitsland, Engeland en Frankrijk. We sorteren het product uit, stickeren en regelen de transportbonnen. Klandizie is er gelukkig voldoende. Mensen kijken in deze tijd toch rond of ze goedkoper uit kunnen zijn dan bij hun traditionele expediteurs."



De containerisatie ziet Sonja niet als een bedreiging. "Ik werk met de Rotterdamse bedrijven samen. Ook mijn klanten gebruiken steeds vaker containers, maar die laat ik op transport naar mijn loods komen, want zaken als opslag en keuringen zijn bij de Rotterdamse bedrijven toch een stuk duurder." De komende jaren hoopt Soja met Bofresh gecontroleerd te groeien. "We zijn ons aan het oriƫnteren om een tweede truck aan te schaffen en het personeelsbestand uit te breiden, maar de persoonlijke aanpak staat voorop. Bofresh moet ten allen tijde garant staan voor een discrete en perfecte afhandeling van de goederen van de klant.

Voor meer informatie:
Sonja Bremer
Bofresh
Kruisweg 471
1437 CL Rozenburg/Schiphol
Mob: 0031651346280
Tel.: 0031203540243
Sonja@bofresh.nl
www.bofresh.nl