Oesterzwammen, cantharellen, portobello’s, of gewoon de witte champignon: in het bos struikel je er momenteel over, en je kan er de gekste gerechten mee maken, zo werd besproken in RTL Boulevard. Tv-kok Miljuschka Witzenhausen legt uit dat champignons heel goed zijn voor de winterse griepjes. Bekijk hier het fragment.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Gezond eten is fors duurder dan kant-en-klaar
-
Europese Commissie overweegt belasting op ongezonde voedingsmiddelen
-
Dagelijkse augurk biedt verrassende gezondheidsvoordelen, vooral voor vrouwen
-
Gezonde lunch loont: elke euro in groente levert tot drie keer zoveel op
-
Belgen eten nog te weinig groenten en fruit
-
Dit zijn de 10 Gezonde Impactmakers van 2025
-
Stichting Zaadbalkanker en Zespri bundelen krachten voor Movember
-
Vertrouwen in voedingsproducenten onder Europese consumenten laag
-
Onderzoek: pistachenoten eten draagt bij aan een betere nachtrust
-
"Gratis schoolmaaltijden waardevol, maar heel veel werk"