Costa Group uit Australië krijgt lager overnamebod van Paine Schwartz

Costa Group Holdings Ltd zei maandag dat de Amerikaanse participatiemaatschappij Paine Schwartz Partners (PSP) haar niet-bindende overnamebod voor aandelen die het nog niet bezit heeft verlaagd, waardoor het AGF-bedrijf gewaardeerd wordt op A$1,49 miljard ($958,4 miljoen).

Volgens het voorstel zouden Costa's aandeelhouders A$3,20 per stuk ontvangen voor het resterende belang van 85,16% dat PSP nog niet bezit, wat lager is dan het bod van A$3,50 per stuk dat in juli werd ontvangen.

PSP heeft ook aangegeven dat dit bod de beste en laatste prijs is waartegen het door PSP geleide consortium de voorgestelde transactie kan uitvoeren, aldus Costa in een verklaring.

Costa, de grootste teler en afzetorganisatie van vers fruit en groenten in Australië, voegde eraan toe dat het het lagere bod in overweging neemt en met PSP in gesprek blijft over de voorwaarden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.