Kan ijs gevaarlijk zijn als het een pittige smaak heeft?

Het antwoord is ja, en zeker als het een Respiro del Diavolo betreft. Dit ijs, 500 keer pittiger dan tabasco, werd voor het eerst gemaakt in een ijssalon in Glasgow. Deze ijssmaak ging begin 2018 in de verkoop en is gemaakt met Carolina Reaper, één van de heetste pepers ter wereld.

De smaak is zo pittig dat je, om het ijs te kunnen eten, ouder dan 18 jaar moet zijn en een document moet ondertekenen waarin je bevestigt dat je op de hoogte bent van de mogelijke risico's en dat je het op eigen risico consumeert...

Bron: moncloa.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.