Pruim, nectarine, paraguayo en peer in één verpakking

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) raadt aan om 5 stuks groenten en fruit per dag te consumeren, en hoe gevarieerder, hoe beter, aangezien elke soort verschillende gezonde voedingsstoffen aan ons lichaam levert.

Met dit in het achterhoofd en om zich te differentiëren op de markt voor premiumproducten heeft een bedrijf uit de Spaanse regio Extremadura een verpakking gelanceerd met 5 verschillende seizoensproducten, waaronder pruim, nectarine, paraguayo en peer.

"Het formaat is bestemd voor groothandelaren die zich richten op delicatessenwinkels. We verkopen het product momenteel in Spanje, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en zelfs in Singapore", zegt María González van de verkoopafdeling van Alange Fruits, dat zich midden in het steenfruit- en perenseizoen bevindt.

"Om de consument te stimuleren 5 stuks fruit per dag te consumeren, kwamen we op het idee om met dit soort onderscheidende verpakking uit te pakken", legt ze uit. "Het is geen gemakkelijke taak, want na het voorsorteren van het fruit moeten we het fruit handmatig verpakken om een zo homogeen mogelijk resultaat te verkrijgen."

De verpakking wordt onder het merk Alanfruits op de markt gebracht.

Voor meer informatie:
María González
Alange Fruits
Mob: +34 673 96 20 38 (Spanje)
Tel: +34 924 365 471
alanfruit@alanfruit.com
alanfruits.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.