Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bas Boer Noten bestaat 49 jaar en breidt uit

Bas Boer Noten bestaat dit jaar 49 jaar. "49 jaar geleden zijn we begonnen met het verkopen van noten op Rotterdamse markten, wat we op dit moment nog steeds met heel veel plezier doen. Niet alleen in Rotterdam, maar ook op andere weekmarkten door heel Zuid-Holland zijn wij actief én natuurlijk kun je ook bij ons terecht in onze online notenkraam voor zowel consumenten als zakelijke afnemers", aldus het team van Bas Boer Noten.

Recentelijk hebben ze daarnaast een aantal projecten afgerond waardoor ze naast het SKAL certificaat ook een IFS certificaat mogen bijschrijven. "Tevens zijn onze productieruimtes uitgebreid waardoor we alle noten dagvers branden en tevens kunnen verpakken in maatwerk verpakkingen onder white en private label. Door deze professionele stappen binnen onze groothandel en productie kunnen we al onze particuliere en zakelijke afnemers voorzien van goede kwaliteitsproducten, dagvers gebrande noten en een ruim assortiment biologische producten die snel, voordelig en vooral ook duurzaam geproduceerd en geleverd worden in heel de Benelux."

Voor meer informatie:
Bas Boer Noten
Escudostraat 6-g
2988 CS Ridderkerk
Tel.: +31 (0)180 82 01 80
info@basboernoten.nl
www.basboernoten.nl

Publicatiedatum: