"Late start Chileense Pink Lady, maar fruit van uitstekende kwaliteit"

Pink Lady uit Chili aangekomen bij Aartsen

Zowel in Europa als in Azië importeert Aartsen al jaren appelen vanuit de hele wereld; de bekende rassen zoals Royal Gala, Fuji, Granny Smith, maar ook de exclusieve clubrassen als Kanzi, Dazzle, Kiku, Koru, Ever Crisp, Envy, Jazz, Cosmic Crisp en Ambrosia.

“Wij zijn daarnaast trotse Pink Lady-licentiehouder in de Benelux, en kijken daarom ook enorm uit naar de overzeese binnenkomsten van de geliefde en authentieke Pink Lady appels. De eerste Chileense zijn al gearriveerd”, meldt Niels van Nunen.

Om dit te benadrukken zijn er in week 24 verschillende Pink Lady promotieactiviteiten op de Aartsen vestigingen in Breda, Venlo en St. Katelijne-Waver. “Op deze manier willen we ons bereik maximaal benutten binnen ons klantensegment. Ondanks de weersinvloeden van dit jaar, is het fruit van uitstekende kwaliteit. Bovendien is dit jaar de waarborging van de kwaliteit aangescherpt, door de extra kritische beoordeling van de kleur van de appel.”

De import heeft een aanzienlijke vertraging opgelopen, waardoor de eerste Chileense volumes nu pas binnenkomen. Er zijn tot op heden significant minder Pink Lady appelen geëxporteerd naar Europa, wat hopelijk de transitie en overgang van de seizoenen ten goede komt.

Aartsen importeert de clubappel uit Chili, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland met de hele range in maatsortering. “Naast het Europese aanbod, dat nu ten einde loopt, zijn we trots op het feit dat wij onze klanten jaarrond van Pink Lady mogen voorzien. We kijken uit naar een goed en succesvol seizoen voor onze telers en klanten”, aldus Van Nunen.

Voor meer informatie:
Niels van Nunen
Aartsen
+31 (0)76 52 48 130
niels.van.nunen@aartsen.com
www.aartsen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.