Pootaardappelbedrijf STET viert 50-jarig jubileum

STET markeert dit jaar het 50-jarig jubileum. Gedurende deze halve eeuw heeft het handelshuis in pootaardappelen zich ontwikkeld tot een wereldwijd actief bedrijf met een ambitie om verder te groeien. Het bedrijf onderzoekt continu nieuwe markten en introduceert nieuwe aardappelrassen, zo melden ze.

In 1973 werd het bedrijf opgericht onder de naam Stet en Slot Export BV, in 1995 werd deze naam veranderd naar STET Holland. "Vanaf het begin lag de focus van het bedrijf op export, voornamelijk naar verre bestemmingen. Dankzij hoogwaardige aardappelrassen voor de chips-, frites- en versmarkt, een toegewijd team, een brede klantenkring en goede pootgoedtelers heeft STET zich ontwikkeld tot een vooraanstaand handelshuis."

Het jaar 2023 staat volledig in het teken van het 50-jarig jubileum van STET. Op zaterdag 3 juni vond in Emmeloord een speciale familiedag plaats voor de telers die de teelt van de pootaardappelen verzorgen. "Het bedrijfsterreinterrein was omgetoverd tot een levendig festival, waar jong en oud konden genieten van lekker eten en drinken en een gevarieerd aanbod van leuke activiteiten."

Voor meer informatie:
STET
Produktieweg 2a
8304 AV Emmeloord
+31 527 630063
info@stet-potato.com
www.stet-potato.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.