Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge kondigen partnership aan

Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge, leverancier van een dagvers en gezond grab & go assortiment, slaan de handen ineen als alternatief voor de traditionele bedrijfskantine. Door deze samenwerking kan nog beter ingespeeld worden op de groeiende vraag naar flexibele en uitgebreide cateringopties in de hybride werkomgeving, zo melden ze.

Thuisbezorgd.nl for business, de zakelijke afdeling van Thuisbezorgd.nl, werkt samen met werkgevers in het faciliteren van lekker, vers en gezond eten aan hun werknemers. Aan de basis hiervan ligt het Thuisbezorgd Pay, een tegoed dat werknemers ontvangen van hun werkgever en waarmee zij rechtstreeks maaltijden kunnen bestellen. Dit kan via de Thuisbezorgd.nl app, website of offline met de Thuisbezorgd Pay card, een betaalkaart die in samenwerking met Adyen en MasterCard is geïntroduceerd. Hieraan wordt nu de Healthy Fridge toegevoegd. "Door het plaatsen van een Healthy Fridge op kantoor, kunnen werknemers op ieder moment van de dag genieten van een gezond en vers ontbijt, lunch, diner, drankje of snack van restaurant kwaliteit."

"Thuisbezorgd.nl wil haar zakelijke klanten ontzorgen en middels deze samenwerking bieden we een service aan die meer flexibiliteit, gemak en keuze biedt, passend bij de nieuwe manier van werken. Of het nu om een klein, middelgroot of groot bedrijf gaat, de combinatie van onze online bezorgopties, betaalkaart in de retail en de on-site Healthy Fridge maakt het aanbod voor kantoorcatering compleet", aldus Imad Qutob, Senior Director Corporate Solutions Thuisbezorgd.nl.

René Bink, founder Healthy Fridge: "Het is onze missie om verse salade net zo makkelijk bereikbaar te maken als een candy bar. De Healthy Fridge is eenvoudig in gebruik en stiekem razend slim. De gebruiker heeft 24/7 toegang tot een ultravers grab & go assortiment: salades, poke bowls, maaltijden, wraps en meer. Afrekenen gaat eenvoudig met Thuisbezorgd Pay én gebruikte verpakkingen kunnen worden ingeleverd. De techniek verzorgt de rest, waardoor wij per locatie, per dag een geoptimaliseerd assortiment kunnen verzorgen. Makkelijk, 24/7 én lekker."

De teams van Thuisbezorgd.nl en Healthy Fridge zijn deze week aanwezig op de Vakbeurs Facilitair (standnummer 11.1.02).

Voor meer informatie:
Thuisbezorgd
www.justeattakeaway.com

Healthy Fridge
085 0607205
hello@healthyfridge.nl
www.healthyfridge.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.