Agroberries verwerft aandelen in BerryWorld

Agroberries, de verticaal geïntegreerde producent en aanbieder van zachtfruit met een selectie van eigen en exclusieve rassen, heeft een minderheidsbelang verworven in de EMEA- en APAC-bedrijven van BerryWorld. De transactie zal BerryWorld als wereldwijde aanbieder van bessen en vers gesneden fruit, een solide basis bieden voor groei in de zachtfruitketen.

BerryWorld’s grootste aandeelhouder, Argent, die de groei van het bedrijf sinds de oprichting heeft ondersteund, verwelkomt de investering van Agroberries en is enthousiast over de volgende groeifase van het bedrijf. “Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die deze investering met zich meebrengt; het zal ons mondiale bereik verbreden en onze zichtbaarheid in de zachtfruitcategorie vergroten", zegt Jorge Varela, medeoprichter en CEO van Agroberries.


Jorge Varela en Adam Olins

Adam Olins, oprichter en CEO van BerryWorld, voegt toe: “Onze organisaties delen dezelfde cultuur, gemeenschappelijke waarden en inzet voor duurzaamheid. We hebben vertrouwen in de mogelijkheden die de investering van Agroberries opent voor onze telers en klanten, in een constant veranderende markt.”

Voor meer informatie:
www.agroberries.cl
www.berryworld.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.