Hoe je kunt winkelen bij Amazon Fresh in Londen

VK: Hoe je kunt winkelen bij Amazon Fresh in Londen en waarom je het zou moeten proberen
Benieuwd naar de eenvoudige, snelle kassa, het productassortiment en de gratis retourzendingen bij Amazon Fresh-winkels? We hebben een stap-voor-stap gids gemaakt om u te laten zien hoe u de handigste manier om boodschappen te doen in Londen kunt ervaren. Amazon Fresh-winkels bieden alles wat je nodig hebt, waaronder vers vlees, gevogelte en vis, bakkerijproducten, zuivel en groenten en fruit tegen concurrerende prijzen, aldus het management van Amazon.
Bron: aboutamazon.co.uk 

VK: Sainsbury's vestigt zich in Henfield met opening van nieuwe Neighbourhood Hub-winkel
Sainsbury's heeft klanten in Henfield voor het eerst kennis laten maken met zijn gloednieuwe winkel, die zijn deuren opende na drie maanden van uitgebreide renovatiewerkzaamheden. De nieuwe Sainsbury's is een van de Neighbourhood Hub-winkels van de retailer, een foodgerichte interpretatie van het bekende supermarktaanbod, dat qua omvang het midden houdt tussen buurtwinkels en supermarkten.
Bron: about.sainsburys.co.uk 

VK: Ocado keldert naar laagste punt sinds 2017 in aanloop naar FTSE 100 degradatie
De aandelen van Ocado Group daalden naar het laagste niveau in meer dan vijf jaar, nu het Britse online supermarkt- en technologiebedrijf naar verwachting gedegradeerd zal worden uit de Britse blue-chipindex. Ocado Group zal worden verwijderd uit de FTSE 100 en toegevoegd aan de FTSE 250 na sluiting van de markten, volgens indexleverancier FTSE Russell, die vorige week aangaf dat Ocado indicatief was genoteerd voor verwijdering.
Bron: reuters.com 

Zweden: Axfood en Garant brengen baanbrekend gehakt op de markt met 50% rundvlees en 50% groenten
Axfood is het eerste bedrijf dat op grote schaal een gehaktproduct met gelijke hoeveelheden vlees en groenten op de markt brengt. Het "Nöt & Grönt" gehakt zal worden verkocht onder het eigen merk Garant en heeft een bijna 50% lagere klimaatimpact [de klimaatimpact is afkomstig uit de voedselklimaatdatabase van RISE en bedraagt ongeveer 28 CO2e per kg voor Zweeds gehakt en ongeveer 14,2 CO2 voor Nöt & Grönt (bestaande uit 50% Zweeds gehakt en 50% groenten in de vorm van gelijke porties Zweedse wortelen en Frans/Belgische bloemkool)] in vergelijking met gewoon gehakt.
Bron: axfood.com 

Spar Italië maakt resultaten 2022 bekend; omzet € 4,1 mld
Spar Italië heeft zijn financiële prestaties voor 2022 bekendgemaakt, met een omzet van € 4,1 mld, de opening van 67 nieuwe winkels en een eigen merkaandeel van 21,4% in de totale levensmiddelenverkoop. De totale omzet van het bedrijf groeide met 3,4%, voornamelijk dankzij de uitbreiding van Spar-winkels en de voortdurende ontwikkeling van de eigen merken.
Bron: spar-international.com 

Online supermarktbedrijf Oda stopt na een jaar in Finland
De Noorse online boodschappendienst Oda heeft plannen aangekondigd om zijn retailactiviteiten in Finland te beëindigen vanwege de slechte winstgevendheid. Het bedrijf verklaarde dat het onderhandelingen start met alle 165 werknemers in Finland en dat het zijn logistieke diensten zal blijven aanbieden aan andere bedrijven in het land.
Bron: yle.fi 

Binnenlandse spelers domineren de retailmarkt in Bosnië en Herzegovina
De belangrijkste retailketens in Bosnië en Herzegovina hebben in 2022 allemaal winst gemaakt, zo blijkt uit gegevens van Dun & Bradstreet die door Biznisinfo zijn gepubliceerd. De meest winstgevende retailer vorig jaar was volgens de gegevens het in Tuzla gevestigde Bingo, met een winst van € 60 mln en totale inkomsten van meer dan € 818 mln.
Bron: esmmagazine.com 

Duitsland: Galeria beëindigt insolventieprocedure
De Duitse warenhuisketen Galeria Karstadt Kaufhof kan doorgaan: de rechtbank heeft het reddingsplan goedgekeurd en beëindigt de insolventieprocedure voor Inno's moederbedrijf.
Bron: retaildetail.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.