Vernieuwde OKay Jabbeke heropent op 2 juni als duurzame lokale supermarkt

Amazon: 'Digitale euro versnelt innovatie'
Amazon is overtuigd van de meerwaarde van de digitale euro, die de Europese Centrale Bank (ECB) wil invoeren. Het bedrijf heeft een prototype gebouwd voor de toepassing ervan in e-commerce betalingen.
Bron: ecommercenews.eu 

België: Vernieuwde OKay Jabbeke heropent op 2 juni als duurzame lokale supermarkt
Op vrijdag 2 juni heropent OKay Jabbeke zijn deuren na een grondige facelift. Dankzij het frisse en moderne interieur kunnen de klanten van OKay Jabbeke nu nog gemakkelijker hun weg vinden in het ruime AGFassortiment. "In de vernieuwde freshmart komt ons uitgebreide assortiment verse groenten en fruit goed tot zijn recht," legt winkelmanager Annelies uit.
Bron: press.colruytgroup.com 

Roemenië: Retailer Profi ziet omzet stijgen met 22%
Retailer Profi heeft in zijn boekjaar 2022 een omzetstijging van meer dan 22% geboekt tot
€ 2,3 mld. De EBITDA steeg met 5% ten opzichte van het voorgaande jaar, aldus de groep.
Bron: esmmagazine.com 

Italië: Esselunga investeert € 65 mln in supermarkt Genua
Supermarktketen Esselunga heeft zijn tweede winkel geopend in Genua, waarin het naar schatting € 65 mln heeft geïnvesteerd. De San Benigno superstore is de tweede winkel van het merk in Genua, na die in Via Piave die eind 2020 werd geopend. Op de groenten- en fruitafdeling staan meer dan 500 geselecteerde producten, de Bio-lijn en veel lokale producten.
Bron: esmmagazine.com 

1.000 banen op de tocht bij Carrefour Frankrijk?
Als onderdeel van zijn kostenbesparingsplannen wil Carrefour naar verluidt maar liefst één op de acht banen op zijn Franse hoofdkantoor schrappen. De retailer heeft de geruchten vooralsnog niet bevestigd.
Bron: retaildetail.eu 

VK: Mededingingswaakhond gaat verband tussen inputkosten en hoge voedselprijzen bestuderen
De Britse concurrentiewaakhond is van plan bewijsmateriaal te verzamelen bij leveranciers en retailers als onderdeel van zijn werkzaamheden om na te gaan hoe "concurrentie" werkt in de Britse retailmarkt. In een open brief aan belanghebbenden zegt de Competition & Markets Authority (CMA) dat zij de "oorzaken" van de prijsinflatie in de levensmiddelensector wil achterhalen.
Bron: agriland.co.uk 

Spanje: Caprabo breidt met vijf nieuwe openingen in Barcelona uit
Retailer Caprabo heeft aangekondigd in juni vijf nieuwe supermarkten te willen openen in Barcelona, met een totale geschatte investering van € 3,1 mln. De nieuwe winkels, waarvan één in eigendom, bevinden zich in vier districten in het stadsgebied van Barcelona; in L'Hospitalet de Llobregat, Badalona, El Prat de Llobregat en Sant Feliu de Llobregat.
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.