"De basis temperatuur- en vochtigheidsdatalogger populairder"

De zeevrachttarieven, die de laatste maanden een dalende trend vertonen, hebben de internationale handel in groenten en fruit gestimuleerd. Het is het hoogseizoen voor fruit op het noordelijk halfrond en met de toename van de import en export is ook de marktvraag naar temperatuurdataloggers voor logistieke doeleinden gestegen.

Beijing Sino-agricultural Biosciences is een fabrikant en verkoper van temperatuur- en vochtigheidsdatalogger. De verkoop van zijn basis Metech wegwerp USB-temperatuurdatalogger is de afgelopen jaren blijven groeien. Siya, van het bedrijf, heeft de recente marktvraag naar producten toegelicht.

"De 4G-temperatuur- en vochtigheidsdataloggerserie is nog niet perfect en het 4G-netwerk is niet krachtig genoeg om voldoende gebieden te bestrijken. Vooral in de onstabiele omgeving van de chipsector zijn de productiekosten gestegen. Daarom hebben we begin vorig jaar de verkoop van 4G-producten opgeschort en ons gericht op de promotie en verkoop van de basis Metech."

"De Metech wegwerprecorder wordt geleverd in een voedselveilige en waterdichte verpakking. De datalogger is erg handig in gebruik, klanten hoeven het apparaat alleen maar aan te sluiten op de computer en het temperatuurrapport wordt automatisch gegenereerd in PDF zonder software of reader."

Over de voordelen van het product zei Siya: "Het belangrijkste voordeel van de USB-temperatuurrecorder voor eenmalig gebruik van Metech is de hoge kostprijs, die kan voldoen aan de basisbehoeften van handelaren. De USB-temperatuurrecorder is niet-netwerkgebonden en 6 tot 10 keer goedkoper dan de 4G-camera's."

"Daarnaast gebruiken we de TI digitale temperatuursensor, die een hoge temperatuurnauwkeurigheid en hoge consistentie heeft. Het temperatuurmeetbereik van dit product is -30°C~+70°C en de nauwkeurigheid ligt binnen ±0,5°C. De resolutie van de temperatuurmeting van de recorder kan 0,01°C/°F bereiken. De maximale capaciteit is 14.400 records en de maximale opnamecyclus kan 120 dagen bereiken."

"Met de daling van de zeevracht, de komst van de piek van het fruitseizoen en de toename van de handel is ook de marktvraag naar temperatuur- en vochtigheidsdataloggers toegenomen. Onze huidige omzet is bijna verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar," aldus Siya. "Het tekort aan chips op de markt is al een tijdje aan de gang, maar vóór het tekort aan chips zijn we begonnen met het bespreken van tegenmaatregelen met leveranciers en het aanleggen van voorraden, zodat we de productie en het aanbod kunnen stabiliseren."

Voor meer informatie:
Siya Wang
Beijing Sino-agricultural Biosciences Co., Ltd
+86 13436307220

Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.