René Tunker, Looije Packing:

"Optimistisch gestemd over het huidige citrusseizoen"

"Het druivenverpakkingsseizoen loopt langzaamaan ten einde, het zal naar verwachting doorlopen tot en met week 26. Ondertussen draait het appelseizoen op volle toeren", vertelt Rene Tunker van Looije Packing."Diensten zoals Foodtainer, Flowpacken en ompakken zijn momenteel de voornaamste diensten die worden gevraagd, maar ook verpakkingsoplossingen zoals Carton Sleeve worden veel gevraagd. Daarnaast verschuift het citrusseizoen van Noord- naar Zuid-Afrika. Terwijl het citrusseizoen in Egypte tot een einde komt, maakt het plaats voor het citrusseizoen in Zuid-Afrika. We zijn verheugd te kunnen melden dat we de eerste orders uit Zuid-Afrika hebben verpakt."

"Wij zijn optimistisch gestemd over het huidige citrusseizoen en verwachten hogere volumes te verwerken ten opzichte van vorig jaar. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om aan de groeiende vraag te voldoen en uitdagende doelen te stellen voor de komende periode", vertelt René. "Daarnaast zien wij ook op het gebied van biologisch fruit een toenemend aantal herkomsten. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om beter in de behoeftes te kunnen voorzien. We blijven onze bio-verpakkingsmogelijkheden uitbreiden en staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en uitdagende projecten."

Voor meer informatie:
René Tunker
Looije Packing
Mob: 06-57437236
rene.tunker@looijegroup.com 
www.looijegroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.