"Indiase mangoseizoen op dreef"

"Het mangoseizoen in het zuidelijke deel van India is goed op dreef en de afzet neemt momenteel flink toe," zegt Amit Sharma, eigenaar van fruithandelaar Fresko Fruits. "We zitten momenteel in het Banganapalle mangoseizoen, dat zijn oorsprong vindt in het zuidelijke deel van India."

"De handel ziet er goed uit nu de volumes op gang komen. De verkoop is verdubbeld ten opzichte van een maand geleden, wat betekent dat het seizoen nu echt op gang komt. Ik zie geen trends, iedereen gebruikt dezelfde praktijken als altijd en pakt het seizoen op de gebruikelijke manier aan."

Omdat de beschikbaarheid van mango's van goede kwaliteit niet zo constant is, varieert de prijs voor mango's van dag tot dag, legt Sharma uit. "De prijzen voor mango's zijn tot nu toe erg volatiel geweest. Op sommige dagen stijgen de prijzen, terwijl ze op andere dagen weer dalen. De prijs hangt altijd af van de kwaliteit en de grootte, alsook van de beschikbare volumes op de groothandelsmarkten. Het mangoseizoen in dit deel van India zal binnenkort afnemen, terwijl in het noorden van India het mangoseizoen op het punt staat te beginnen, wat de komende weken opnieuw gevolgen zal hebben voor de beschikbare volumes."

Voor meer informatie:
Amit Sharma
Fresko Fruit
Tel: +91 989 19 63633
info@freskofruits.com
www.freskofruits.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.