Frutmac machines gedemonstreerd op Open Huys Dagen

Het Packhuys gaat samenwerking aan met Frutmac

Het Packhuys kondigt haar nieuwe samenwerking aan met Frutmac. "Door de samenwerking zullen het dienstenpakket en leveringsprogramma van Het Packhuys een mooie uitbreiding krijgen. Tijdens de aanstaande Open Huys Dagen van 31 mei t/m 9 juni worden enkele Frutmac machines met trots gedemonstreerd", zo melden ze.

Het Packhuys is al tien jaar een leverancier van weeg- en doseersystemen, verpakkingsmachines en complete verpakkingslijnen voor de voedselverwerkende industrie. "Het bedrijf heeft zich altijd gericht op het aanbieden van hoogwaardige producten en het verlenen van snelle en passende service aan onze klanten. Door de samenwerking met Frutmac kan Het Packhuys haar assortiment uitbreiden en beter inspelen op de wensen en behoeften van haar klanten", aldus Pierre Hagenaars, oprichter van Het Packhuys.

Frutmac is producent van verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines in Europa. Het bedrijf heeft in haar ruim 60-jarige bestaan een kennis en ervaring opgebouwd in het verpakken van AGF-producten in karton.

"Het Packhuys en Frutmac delen dezelfde waarden als het gaat om kwaliteit, innovatie en klantgerichtheid. Daarnaast sluit het portfolio van Frutmac naadloos aan op de verpakkingslijnen van Het Packhuys. De samenwerking stelt beide bedrijven in staat om hun kennis en expertise met elkaar te delen."

"We zijn blij en trots op de samenwerking met Frutmac", vertelt Hagenaars. "Ze zijn een betrouwbare partner met hoge standaarden als het gaat om kwaliteit van hun producten en diensten. Deze zijn een perfecte aanvulling op ons assortiment. Onze klanten zullen hier zeker de vruchten van plukken."

Voor meer informatie:
Het Packhuys
Vang 19
4661 TX Halsteren  
Tel: +31 (0)166 700215
info@het-packhuys.com   
www.het-packhuys.com     

Frutmac
+39 (0)471 676700
info@frutmac.com 
www.frutmac.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.