Druiventeler snelst groeiende bedrijf van Namibië

Druivenverpakkings- en landbouwbedrijf Achill Island Investments Pty Ltd heeft de titel 'Namibië's snelst groeiende bedrijf van 2023' gekregen. Het bedrijf behaalde tussen 2018 en 2021 een samengestelde jaarlijkse groei van 89%, en het werd ook als zodanig aangekondigd door het wereldwijde statistiekbedrijf Statista als onderdeel van zijn Namibia's snelst groeiende bedrijven rapport.

Dit rapport werd in april gepubliceerd; het kijkt naar hoe bedrijven banen genereren en het concurrentievermogen van de markt in stand houden. Achill Island Investments produceert, verpakt, verkoopt en exporteert druiven en heeft tot nu toe 345 hectare ruiven aangeplant.

Op de tweede plaats komt Silverlands Vineyards Pty Ltd, een ander teeltbedrijf dat zijn druiven en dadels teelt, verpakt, exporteert, verhandelt en verdeelt. Het bedrijf heeft 330 hectare druiven, en heeft een dadelpalmdivisie toegevoegd met momenteel 39 hectare beplant, uit te breiden tot 64 hectare dit jaar.

Bron: namibian.com.na


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.