Oude moerbeibossen brengen witte moerbeisoorten voort

Heb je ooit witte moerbeien gezien? In Xiajin Town, in de stad Dezhou, provincie Shandong in het oosten van China, bestaat een belangrijke historische tuinbouwtraditie van de teelt en verwerking van moerbeivruchten. De regio herbergt een groot aantal historische moerbeiboombossen, die nu het middelpunt zijn van een nieuwe toeristische en toeristische opleving.


De regionale tuinbouw en de teelt van moerbeien werden op 19 mei gevierd in DeZhou City bij de organisatie van de Regionale Dag van het Toerisme door het stadsbestuur van DeZhou.

Dit werd gevierd op 19 mei in het kader van de Regionale Dag van het Toerisme, georganiseerd door het stadsbestuur van DeZhou. Hierdoor is Xiajin Town een ontmoetingsplaats geworden langs de oude loop van de Gele Rivier en een belangrijke fruittelende regio in China.


Feestelijke ceremonie onder de oude pagode in Xiajin Town, DeZhou City

Witte moerbei variëteit


Officieel bezoek aan het oude moerbeibos

Het oude moerbeibos
Als bakermat van vers fruit is Xiajin rijk aan ecologische hulpbronnen, geschiedenis en cultuur. In de oudheid stroomde de Gele Rivier van zuid naar noord door Xiajin en vormde zo een enorm zand- en rivierlandschap. Deze regio is nu de Moerbeicorridor van de Gele Rivier.

Momenteel zijn er meer dan 400 hectare oude moerbeibossen, met een jaarlijkse productie van 14.000 ton moerbeien. Dit omvat maar liefst 20.000 oude moerbeibomen van meer dan een eeuw oud. Het is de oudste en grootste groep oude moerbeibomen die tot nu toe in de wereld is ontdekt.

Xiajin Manguo is een lokaal landbouwmerk uit de regio. Tot de recente successen van het merk behoren de onderscheiding "landbouwproducten met Chinese kenmerken" en de onderscheiding "nationaal geografisch iconisch handelsmerk". XiaJin Manguo heeft ook zijn logo en teeltvariëteiten officieel beschermd.


Witte moerbeivariëteit

Bij het creëren van zijn merkidentiteit en waarde heeft Xiajin moerbei de zoetzure smaak van zijn fruit ontwikkeld. Het bedrijf verkoopt moerbeibladproducten, moerbeivruchten, moerbeitakken, moerbeiwortels, moerbeischors en moerbeizaadolie. Alle producten maken deel uit van een assortiment dat momenteel honderden producten omvat.

Er zijn 30 bedrijven in de moerbeisector en meer dan 20 bedrijven die moerbeivruchten diepgaand verwerken, alsmede 60 professionele teeltbedrijven. Samen vormen zij een complete moerbeiketen waarin de aanplant van moerbeibomen, de verwerking van producten, een cultuurbeleving, ecotoerisme en gezondheidsproducten zijn geïntegreerd. De jaarlijkse productiewaarde van deze uitgebreide ontwikkeling van de regionale moerbeienindustrie bedraagt 1 miljard yuan (140 miljoen USD).


Oude moerbeiboom

Voor meer informatie:
Xiajin County Rural Revitalization Investment Development limited company
zhoulei668@163.com
Tel.: +8613305348166


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.