Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink feestelijk heropend

Na een aantal weken bivakkeren in de knusse noodwinkel in de schuur kan Monique Horstink los gaan in de verbouwde Boerderijwinkel Fruitbedrijf Horstink. De boerderijwinkel heeft veel meer ruimte gekregen, maar het was belangrijk dat de sfeer van vroeger behouden bleef. Dat is gelukt met hulp van architect Anne Visser die de nieuwe winkelinrichting tekende en interieurbouwer Jos Groothornte van WoodLegends uit Geesteren die de verbouwing realiseerde.

Een grote verandering is dat de muren zijn weggehaald. Monique: "Er zijn geen kleine inhammetjes meer. Klanten komen de hele winkel door. De koelcel is achterin de winkel, net als de keuken. Die is open. Als je hier dingen verpakt of kaas snijdt, houd je contact met de winkel. Daar ben ik heel blij mee.” 


Een blik op de nieuwe AGF-afdeling

De boerderijwinkel is een deel van het gezinsbedrijf. Monique runt de winkel en zorgt voor de administratie. Haar man Tom runt het fruitbedrijf en doet alle handel. "We leveren veel aan supermarkten en groenteboeren. Onze zoon Gijs doet de teelt in de fruitboomgaard zelf en onze dochter Sophie maakt de cider en heeft in de zomer de foodtruck met koffie en zelfgebakken taart en het terras met uitzicht op de boomgaard en ze ondersteunt mij in de winkel. Oudste zoon Joris is op de zaterdagen op het bedrijf aan het werk. We hebben ook nog een super team van medewerkers die op elkaar ingespeeld zijn. In de zomer zijn er nog extra krachten. Er wordt hard gewerkt, we hebben echte aanpakkers.”

Voor meer informatie:
Fruitbedrijf Horstink
Prinsenmaatweg 3
7224 NE Rha/Steenderen
tel. 0575 45 16 43
mob. 06 23 67 69 13
info@fruitbedrijfhorstink.nl  
www.fruitbedrijfhorstink.nl   

Bron: Facebook, Contact Bronckhorst Midden


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.